tiistai 15. lokakuuta 2013

Pyörre

Kirjoittamisen kurssilla käytiin läpi pyörrekirjoittamista.
Tarkoittaa sitä, että ravistaa itsensä irti kaikesta tietoisesta ja kirjoittaa ihan mitä mieleen juolahtaa. Älä ajattele, kun kirjoitat.

Esimerkiksi näin:

Menopeli pisti minua silmään ilman että ajattelen mitään. Kirjoitan vain siksi, että kirjoitan, eikä minulla ole mitään ajatuksia, kunnes joku ottaa minusta ohjat ja upottaa syvään suohon, jossa on päivänkakkaroita. Ilman niitä on jotenkin helpompi olla, vaikka se onkin minun lempikukkani. Katsos karhua kun se kierii rinnettä alas, annettuna tehtävänään syödä mansikoita. En ole mikään kauhean paha, mutta ruoka maistuu kammottavalta ja minä olen varma että tämä on painajainen.

Tarkoitus on irrottaa itsensä kaikista ajatuksisata ja siteistä joita me koko ajan luomme itsellemme. Me teemme kaikenlaisia sääntöjä ja ajattelemme joskus yli kirjoittamaamme. Mielikuvitus pitää vapauttaa.

Niinpä kirjoittelen tällä viikolla pyörteitä ja annan mielikuvitukselle tilaa. Tarvitsen sitä, sillä lupasin yrittää kirjoittaa eroottisen kirjan. Se ei ole kyllä vahvin alueeni, joten tarvitsen paljon pyörteitä ja lukuharjoittelua.

Lukemisiin.

2 kommenttia:

  1. Tulipa hauskaa tekstiä =D. Ei kun lisää pyörteitä vain kehiin =).

    VastaaPoista
  2. Blogissani on sinulle haaste syysiltojen iloksi =).

    VastaaPoista