tiistai 26. marraskuuta 2013

Aune, Aune. Kuka sinä oikein olet?

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, olen alkanut kirjoittaa uutta kirjaa.

Tarinan päähenkilö on Aune joka on elänyt luultavasti noin 1920-luvulla. Aunen tarinan keskiössä on talo, johon kaikki tapahtumat sijoittuvat.

Olen valvonut taas öitä miettien ja pohtien ja kirjoittaen päässäni eri vaihtoehtoja.
Nyt alan kuitenkin jänistää ja lyön jarruja kirjoittamiselle, sillä haluan ensin saada kaiken faktan Aunesta ja talosta. Haluan pitää todelliset tapahtumat mukana loppuun asti ja ammentaa niistä.

Tarina on fiktiivinen mutta talo ja osa sen asukkaista ovat todellisia henkilöitä. Myös talon värikäs historia kulkee juonessa mukana ja se onkin yksi kirjaan sytyttäneistä voimista.
Tarinan kertoja, Tomi on intensiivisesti mukana ja minä pyrin kirjoittamaan sen mahdollisimman aidosti ja Tomin näkökulmaa kunnioittaen. Tämä tulee olemaan hauskaa, ärsyttävää, mielenkiintoista ja pitkäpiimäistä.Faktoja odotellessa!
Elli-Jasmiini

2 kommenttia:

 1. Pieni vinkki ^^
  Älä yritä jarruttaa kirjoittamista, vaan jatka niin, kuin paperi tahtoo. Kuuntele sitä äläkä yritä vänkätä mitään faktoja. Tietysti joku hahmolomake on oltava. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä kommentista. Aion noudattaa sitä. Nyt, kun hahmolomake alkaa olla paketissa ja oma vointi kirjoittamiseen pystyvä... kirjoitan.

   Poista