keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Hei ystävät!


On kulunut jo jonkin aikaa, kun olen viimeksi tänne mitään päivittänyt.

No aikaa on tosiaan kulunut. Elämä on heitellyt väliin vasemmalle ja joskus oikealle, eikä siinä rytäkässä ole ehtinyt kirjoittaa mitään.

Nyt heittelehtiminen on kuitenkin vähän hellittänyt ja inspiraatio on herännyt kesäunestaan. On aika alkaa aktiiviseksi ja virittää kirjoituksia talvea varten.

Ekat asiat ekaks:
Onnellinen hautautui murheen alle hetkeksi. Nyt olen kaivellut sen uudelleen ja ottanut lukuun. Karsin siitä yllättävällä ja ankaralla kädellä ja huomaan, että kohta se onkin novelli. Samapa tuo, kunhan saan sen ulos järjestelmästä ja uutta tekstiä tilalle. Suhtaudun siihen kuitenkin positiivisesti. Mitään ei opi jos ei opettele. Kukaan ei ole seppä syntyessään… ei… no joo, kyllä te ymmärsitte. Julkaisen Onnellisen siis ennen vuoden vaihdetta, vaikka työkuviot pitävätkin vähän kiireisenä.

Tokat asiat tokaks:
Aune… Voi Aune. En malttaisi olla kirjoittamatta sitä. Tälläkin junamatkalla (jolla tämänkin teille kirjoitin) oli pakko kirjoittaa muutama sana tuohon intohimoiseen kirjoitelmaan. Se saa nyt kuitenkin odottaa Onnellista loppua ;-)

Sillä välin ajattelin, että voisin purkaa kirjoittamisen intohimoani tänne ja antaa ajatuksen virrata vapaasti. Kirjoitan teille siis runoja, ajatelmia, lauseita ja ihan turhuuksia. Kaikenlaisia asioita kirjain mielessä ja sana hallussa. 

Siis sormet turvoksiin ja kirjoittamaan!
Elli-Jasmiini


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti