tiistai 13. elokuuta 2013

Lokikirja vai kokkikirja, sama asia!

Postattu aikanaan Mama Dreamerin blogissa. Tunnelmia kirjoittamisesta!
---------------------------


Minulla on hyvä ystävä. No on montakin, mutta tämän kyseisen ystävän kanssa meillä on sama harrastus. Nimittäin veneily. Veneilemme läpi kesän ja nautimme elämästä. Nyt kun löysimme toisemme voimme nauttia myös toistemme seurasta ja istua pitkiä iltoja tulilla joristen, nauraen ja ryy... syöden.

Viime kesänä oivalsimme miten paljon toinen voi toiselle antaa. Jaoimme ruokaan liittyviä ideoitamme joka reissulla ja vähän niiden ulkopuolellakin. Joka kerta kun kohtasimme saaristossa, vaihdoimme ajatuksia ruoasta. Mikä on helppo eväs pitkällä legillä? Mitä te aina grillaatte? Mikä kuivamuona toimii teillä? Se on mielettömän hauskaa avartaa mieltään ja seuraavalla kauppareissulla etsitäänkin jo totutusta poikkeavia uusia juttuja nuotiolle tai veneen kuivakaappiin.

Tämän ilon olemme päättäneet jakaa muillekin. Haluamme kirjoittaa kirjan! Niin tosin moni muukin ja keittokirjoja onkin jo ihan kyllästymiseen saakka. Miten siis saisimme tästä ajatuksesta tuoreen ja sellaisen, että se kiinnostaisi muitakin kun kahta hullua ämmää ja löytäisi tiensä konkariveneilijöidenkin penttereihin?

Tässä on minulla ja ystävälläni pähkinä purtavana ja sitä tahoillamme jo olemme vähän alustaneetkin. Ystäväni lupasi kuvata ja minä saan kirjoittaa. Oi, siitä tulee niin hauskaa. Minulla on jo pieni kirja johon kirjoitan muistikuvia ja aion kaivaa lokikirjasta muistoja värittämään yksinkertaisia reseptejä ja ideoita.

Siis kaikki lomapäiväkirjan saaneet: Kaivelkaa arkistojanne, minä tulen piipahtamaan muistikirjan kanssa!

Aurinkoa ja supermahtavaa energiaa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti